Het corona bulletin 1:

mei 17, 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als de ‘gunstige’ ontwikkelingen aanhouden, zullen we de lessen vanaf 1 juni 2020 weer starten. Iets waar we zeer naar uitkijken. We treffen voorzorgsmaatregelen.

Op 2 juni start de uitgestelde driedaagse mini-module enkel en voet.

En op 17 juni starten we met de nieuwe module Manuele therapie voor de thoracale wervelkolom, ribben en schoudergordel(oorspronkelijke startdatum 15 april jongstleden).

Voor beide scholingen hebben we nog een paar plaatsen beschikbaar.

We hebben een protocol voor alle deelnemers en docenten. Dit zal  uiterlijk twee weken vooraf aan de start van een module aan alle betrokkenen worden gemaild. Een greep uit het protocol:

  • het aantal deelnemers maximeren we tot 10 cursisten
  • daags voor een lesblok van 1 of 2 dagen, zal er een triage via email worden uitgedaan. Dit is in de vorm van een Word formulier, dat na invullen als pdf dient te worden opgeslagen. Deze pdf wordt terug gemaild naar het secretariaat info@manueletherapie.nl
  • deelnemers nemen voor elke dag zelf een schoon badlaken mee

Vanwege de omvang van het document, gaat het wat ver het protocol hier in zijn geheel te plaatsen. Het is opgesteld in goed overleg met aanbieders van andere scholingen, de verhuurder, een arts en met de aanwijzingen van het RIVM. We zullen het telkens bijstellen als daar aanleiding toe is.

Het licht in de lijn der verwachting dat onze deelnemers, actief praktiserende professionals, al goed op de hoogte zijn van geldende aanwijzingen en adviezen voor op hun eigen werkvloer. Ons protocol zal zodoende grotendeels herkenbaar zijn.

We hopen van harte (nieuwe) deelnemers in juni te kunnen ontvangen. We hebben in tijden niet zo uitgekeken naar jullie komst.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]